MANUELE TOEPASSING VAN VLOEIBARE MEMBRANEN

Het DESMOPOL assortiment aan producten wordt geleverd in vloeibare vorm en produceert elastische, volledig waterdichte membranen met eigenschappen die hen de beste keuze maken voor alle types van oppervlakten – of het nu gaat over nieuwe constructies of renovatie van grote of kleine projecten.

Het DESMOPOL assortiment is speciaal geformuleerd voor het waterdicht maken van alle oppervlaktetypes voor zowel nieuwbouw als rehabilitatie. DESMOPOL kan toegepast worden op zowel vlakke as hellende oppervlakten, en is door haar hoge resistentie ideaal voor regelmatig voetgangersverkeer.

DESMOPOL is een volledig waterdicht en doorlopend membraan, zonder aansluitingen of overlappingen en groeit 100% tegen het oppervlak aan.

De toepassing ervan is eenvoudig en snel, en levert perfecte resultaten. Het kan manueel worden toegepast, met een roller, een ruitenwisser of lucht loze projectieapparatuur.

DESMOPOL is een slijtbestendig systeem dat ideaal is voor oppervlakten die onderhevig zijn aan intensief gebruik, zoals tuinen, opslagplaatsen, openbare gemeentelijke zones, allerlei vochtige gebieden, etc.