Advies en ondersteuning

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw werk van de hoogste kwaliteit en een gegarandeerd succes is. Met dit in gedachten bieden wij de diensten van ons team experts aan, die doorlopend advies kunnen geven over de beste oplossingen voor al uw projecten. Wij zullen een individuele vertegenwoordiger aanstellen om te helpen met gepersonaliseerde service en hulp wanneer u het nodig hebt.

Wij bieden technische ondersteuning aan architecten, ingenieurs, technische afdelingen en verwerkers. Uw technische adviseur zal beschikbaar zijn om eventuele vragen te beantwoorden en hulp en advies te geven, ongeacht de aard van uw project.

Daarnaast leveren we alle benodigde informatie, inclusief technische documenten en certificaten voor onze producten en systemen voor, tijdens en na de uitvoering van het werk.

Als uw project specifieke eisen heeft, zullen onze R&D-afdeling graag speciaal op maat gemaakte formuleringen produceren, evenals alle benodigde testprocedures.

Seminars and conferenties

We organiseren regematig seminars om praktisch advies en technische informatie te presenteren in verband met onze producten, systemen en applicatieprocessen.

Dit zijn geweldige kansen om technische vragen te stellen, oplossingen te vinden voor bepaalde projecten en om ons volledige assortiment verder te leren kennen.

Technisch

Wij bieden technische ondersteuning en advies voor, tijdens en na de uitvoering van uw project.

Er wordt een gekwalificeerde en ervaren contactpersoon aangewezen om deskundig technisch advies te bieden over de specificaties en toepassingen van onze systemen. Deze contactpersoon is persoonlijk verantwoordelijk voor het verstrekken van alle informatie en documentatie die u nodig heeft op maat van uw specifieke behoeften:

  •  Uitleg van meetberekeningen
  • Technische rapporten
  • Toepassingsinstructies en diagrammen
  • CAD details
  • Technische specificaties van het product
  • Officiële certificaten
  • Laboratorium testen
  • Geplande projecten en succesverhalen

Voor meer informatie en advies,
bel ons op (+34) 93 568 21 11