Onderzoek en ontwikkelingen

Onze missie is het produceren van producten die oplossingen bieden aan problemen inzake bouwbehoeften die onze klanten hebben.

Daarom speelt ons technisch departement een grote rol in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten die ontworpen worden om deze doelstellingen binnen de sector te bereiken, en zo de marktpositie van onze klanten te verbeteren.

Een innovatieve aanpak en meerwaarde zijn altijd essentiële kenmerken geweest van onze productseries, zowel qua waterdicht maken als thermische isolatie. Ons bedrijf heeft de meest competitieve oplossingen op de markt op gebied van continue waterdichte vloersystemen, bijvoorbeeld onze Tecnocoat P-2049 100% puur polyurea serie. Sinds het eerst op de markt werd gebracht, zijn de fysieke en chemische eigenschappen van Tecnocoat P-2049 zodanig aangepast en verbeterd om de behoeften van onze klanten in de bouwsector tegemoet te komen.

Op gebied van thermische isolatie bieden wij een groot assortiment aan producten aan, voor alle isolatie vereisten. Onze polyurethaan schuimopties zijn ontworpen voor zowel injectie als projectie toepassingen en zijn vervaardigd met verschillende fysieke en chemische specificaties zodat ze de individuele behoeften van de gebruiker matchen.