Diensten

Wij willen dat uw projecten slagen, daarom bieden we al onze klanten een serie diensten aan om de uiteindelijke toepassingsresultaten te verbeteren.

TECHNISCHE VEREISTEN

We voeren technische vereisten uit, zowel in de projectfase als in de uitvoeringsfase. Wij analyseren de twijfels die de kop kunnen opsteken, stellen oplossingen voor om de beste waterdicht-makende optie te bekomen die alle delen van het project kan invullen. Dit alles wordt vergezeld door ontwerpelementen in CAD-formaat die u kunt gebruiken in alle technische plannen van het project, alsook schema’s van mogelijke toepassingssystemen.

GEPERSONALISEERDE FORMULERING

Wij testen onze producten vooraleer we ze op de markt brengen, en testen ze vervolgens ook tijdens hun gebruik. Zo kunnen we de formulering aanpassen, en kunnen de karakteristieken zich beter aanpassen aan de behoeften. Door steeds de parameters te respecteren, garanderen we een maximale kwaliteit en stabiliteit van het eindproduct.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Wij vinden contact met onze klanten belangrijk, daarom -en indien u het nodig vindt- zullen we u adviseren tijdens het gehele proces van de toepassing, om zo alle twijfels die zouden kunnen optreden, op te lossen. Ons werk eindigt slechts wanneer uw werk eindigt.

TECHNISCHE RAPPORTEN

Naargelang de uitvoering van de job bereiden wij tevens technische rapporten voor, zowel voor als tijdens het project zodat ze handig kunnen zijn voor de juiste uitvoering van de toepassing en voor de administratie tijdens de fase van materiaallevering, werkuitvoering en kwaliteitscontrole. Dit staat ons toe om onze eigen interne kwaliteitscontrole uit te voeren inzake de toepassing van onze waterdichting en thermische isolatie producten.