TECNOCOAT MEMBRANEN, MAXIMUM BESCHERMING

TECNOCOAT producten zijn een serie waterdichte membranen van hoge kwaliteit, geproduceerd door hun vloeibare component te onderwerpen aan hoge temperaturen en druk. Hun excellente mechanische eigenschappen zorgen ervoor dat ze één van de meest gebruikte membranen zijn inzake bouwwerkzaamheden met veeleisende technische specificaties.

TECNOCOAT is een assortiment producten ontworpen voor waterdicht maken en algemene bescherming.

Binnen de TECNOCOAT serie vestigen we graag uw aandacht op TECNOCOAT P-2049, een projecteerbare bi-component bestaande uit pure Polyurea, die een 100% solide en waterdichte membraan vormt zonder enige vorm van aansluiting of overlapping, die zicht perfect hecht aan het oppervlak. Het is milieuvriendelijk en is droog in minder dan vijf seconden.

Dankzij de hoogwaardige vasthechting aan de meeste oppervlakten, leveren TECNOCOAT producten een veilige en permanente samenhorigheid met het oppervlak, waardoor een roest- en corrosievrije afwerking tot stand komt. Deze kan worden vervaardigd in antislip uitvoering, en is beschikbaar in eender welke kleur.

TECNOCOAT bedekkingen zijn zeer duurzaam, bestand tegen chemische producten en zorgen voor perfecte, blijvende resultaten in alle weersomstandigheden.